Nyheter

Endelig skjer det noe

Ny nettside

Nå har vi endelig fått på plass en webserver vi kan bruke og en ny nettside. I motsetning til tidligere har denne nettsiden

ingen mulighet til å opprette brukerkontoer, og det er noe vi har gjort med vilje. Tidligere har vi brukt brukerkontoene fra nettsiden i spillet også, men nå jobber Knut med å skrive om spillet slik at det kan håndtere brukerinformasjon selv.

Denne siden er primært satt opp som en informasjonskanal, der vi kan skrive nyhetsoppdateringer og poste andre ting vi har lyst til å vise frem fra spillet.

Mesteparten av spill-funksjonaliteten er på plass og virker. Mye av det som gjenstår før spillet er ferdig er innholdsproduksjon. Oppdrag må skrives ferdig, øyer må dekkes av planter og steiner og hatter og drakter må produseres. Siden katten er i 3D nå må alt av klær og annen pynt også lages i 3D, så der har vi en del å gjøre.

Midlertidig utgave

De siste månedene har vi fått flere meldinger fra brukere som spør om vi i det minste kan åpne en midlertidig og begrenset utgave av spillet så dere kan møte hverandre igjen. Vi er veldig glade for engasjementet og holder på med å gjøre nettopp det. Vi prater med utvalgte brukere om å betateste denne versjonen og planlegger å åpne den for alle snart. Som nevnt over er det ikke så mye innhold som er på plass enda, så denne versjonen av spillet vil i all hovedsak være begrenset til å kunne møte andre katter på Insem og prate med dem.

Hva vi jobber nå

Knut jobber videre med å produsere en app av spillet, så dere kan spille det på nettbrettene deres.

Resten av oss jobber med innholdsproduksjon, altså alt dere ser og kan gjøre i spillet.

<< Go back to the previous page